Vrijwilligers

Het Dutch Open zoekt vrijwilligers!

Ben jij een goede caddie, marshal, recorder of is het jouw passie om mensen te verwelkomen en te bedienen? Kom dan helpen op het Dutch Open 2021 in Cromvoirt.

Het Dutch Open is een groot internationaal golftoernooi dat sinds 1912 wordt gehouden in Nederland. Daarmee is het een van de oudste toernooien van de European Tour, het hoogste niveau van professioneel golf op het Europese continent. Ieder jaar komen de beste golfers van de wereld naar Nederland om te strijden om de titel. Het Dutch Open 2021 is de 101ste editie en wordt gespeeld van 16 tot en met 19 september 2021 op Bernardus Golf & Memories in Cromvoirt.

Vanwege COVID-19 en andere factoren is het nog niet zeker of het toernooi doorgang kan hebben, maar als organisatie moeten wij wel alvast starten met de noodzakelijke voorbereidingen. Mede hierdoor is het goed mogelijk dat er tijdens deze editie van het Dutch Open een aantal vertrouwde vrijwilligersfuncties komen te vervallen (te denken aan chauffeurs en PDA scoring).

Zonder vrijwilligers geen Dutch Open!

Als vrijwilliger tijdens het Dutch Open ben je een belangrijke speler. Je maakt deel uit van een hecht team en bent nauw betrokken bij de organisatie. Je kunt vier dagen lang topgolf van dichtbij meebeleven, nieuwe contacten opdoen en onvergetelijke herinneringen maken. Jouw bijdrage aan het Dutch Open is een unieke ervaring.

Het spreekt voor zich dat er tijdens het Dutch Open 2021 optimale aandacht is voor de gezondheid en veiligheid van alle betrokkenen en dat het toernooi wordt georganiseerd volgens de dan geldende RIVM-richtlijnen.

Wat vragen wij van de Dutch Open-vrijwilligers?

  • Minimaal 3 dagen aanwezigheid, vanwege pro-am’s en oefenrondes moeten caddies de hele week beschikbaar zijn
  • Inzet, enthousiasme en gastvrijheid
  • Passie voor golf en het Dutch Open
  • Beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal

Je bent op 16 september 2021 16 jaar of ouder.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Maaltijden en drankjes tijdens je dienst
  • Een Dutch Open-kledingpakket (polo, jas en pet)
  • Op vrije momenten gratis toegang tot het toernooi
  • Een gratis parkeerkaart (reis en verblijfkosten worden niet vergoed)

Meld je nu aan

Zorg jij ervoor dat de topgolfers op de driving range genoeg golfballen hebben? Of ben jij die horecatijger voor in het crew café? Meld je dan nu aan via het aanmeldformulier. Na ontvangst van je aanmelding sturen wij je een bevestiging per e-mail. De toewijzing zal rond medio augustus plaatsvinden.

Vrienden en familie

Op het Dutch Open werken jaarlijks een paar honderd vrijwilligers. Heb je vrienden of familieleden die het ook leuk vinden om te komen helpen, vraag hen gerust! Er zijn genoeg functies waar je geen golfervaring voor nodig hebt. Niks leukers dan samen deel uit te maken van dit prachtige evenement!

Foto: Sandra Lopulalan

Aanmelden