COVID-19

Voor toegang tot het Dutch Open 2021 moeten bezoekers vanaf 13 jaar één van de volgende bewijzen kunnen laten zien via de QR code in de CoronaCheck App:

  • Een negatief testbewijs van maximaal 24 uur geleden via Testen voor Toegang
  • Een geldig vaccinatiebewijs. Een vaccinatiebewijs is pas geldig 14 dagen nadat u de laatste vaccinatie (28 dagen in geval van Janssen) heeft gehad en is daardoor pas geldig bij de ingang op vertoon van de QR code in de CoronaCheck App.
  • Een geldig herstelbewijs. Een herstelbewijs is geldig tot maximaal 6 maanden nadat u bent hersteld van covid-19.

Naast het tonen van een geldige QR-code in de CoronaCheck App is uw legitimatie vereist.

De Golf Home

Tickets voor de Golf Home geven toegang tot het Dutch Open 2021 en de Golf Home. In de Golf Home kun je de hele dag van 09:30 tot 19:00 uur onbeperkt genieten van hapjes en drankjes met zicht op de Driving Range (vlaai, broodjes, soep, bitterballen en drankjes all-in). Mocht je meerdere tickets willen bestellen dan kun je contact opnemen met Diederick Camphuysen (diederick@tigsports.nl).

Bernardus Clublounge

Deze tickets geven toegang tot het Dutch Open 2021 en de Bernardus Clublounge. De hele dag (09.30 tot 19.00 uur) heb je toegang tot het clubhuis, alwaar je volledig in de watten wordt gelegd door Noble Kitchen. Je kunt er heerlijk ontbijten, lekker lunchen of aan het einde van de dag genieten van de meest uitmuntende bites. Ook tussendoor zullen er altijd heerlijke versnaperingen voor je klaar staan en uiteraard is de hele dag alle drank ook inbegrepen bij het arrangement. Vanaf de Bernardus Clublounge heb je prachtig zicht op de baan.

Meer informatie over de Golf Home tickets: