Side-events

Kom naar het GOLF RAAK!-Funpark!

Tijdens het Dutch Open beleven kinderen een fantastische dag in het GOLF RAAK!-Funpark. Er is niks leukers dan samen met vriendjes of vriendinnetjes meedoen aan alle gaven GOLF RAAK!-activiteiten.

Ben je 12 jaar of jonger? Dan is het GOLF RAAK!-Funpark ‘the place to be’! Als je niet eerder gegolft hebt, dan kun je dat bij TEAM GOLF RAAK! voor het eerst proberen. Denk aan de populaire spellen Hole in the Wall en de Snoepmachines. Wie maakt de leukste golf selfie met mascotte SPOT of slaat de hardste bal bij Sla je Slag? Krijg je op het Dutch Open de smaak te pakken? Vraag dan gratis je GOLF RAAK!-pasje aan. Met jouw persoonlijke pasje krijg je gratis toegang tot de driving ranges op deelnemende banen en krijg je drie proeflessen cadeau!

Het Funpark is dagelijks geopend tussen 09:00 en 17:00 uur. Meld je van tevoren aan zodat je zeker bent van een plekje. Meer informatie: www.golfraak.nl.

Volg een gratis golfles bij de Golf Academie

Alle bezoekers van het Dutch Open, jong, oud, beginnend of gevorderde golfer, kunnen ook zelf een bal slaan tijdens het Dutch Open. Op donderdag tot en met zondag staan PGA Holland professionals klaar om tips te geven over je swingvaardigheden in groeps- of privéles.

De privélessen duren 15 minuten en de groepslessen duren 20 minuten. Ook kan je een swinganalyse maken aan de hand van een trackman. Je swing wordt opgenomen, vergeleken met die van een Nederlandse Tourprofessional en vervolgens ter plaatste geanalyseerd, hoe gaaf is dat!

Wil je zeker zijn van een privéles, groepsles of Trackmansessie, schrijf je dan van tevoren in op dutchopen.degolfacademie.nl of kom langs en meld je aan bij De Golf Academie.

Enthousiast geworden over golf en wil jij ook de golfbaan op?

Kan jij niet wachten?