Tata Consultancy Services nieuwe partner Dutch Open

Fotografie: Maarten Eekelaar

Tata Consultancy Services, al bijna 30 jaar actief als IT-dienstverlener voor toonaangevende Nederlandse bedrijven, is een nieuwe partner van het Dutch Open, dat in KLM en ING Private Banking ook al twee trouwe partners heeft.

Josu Devasia, Algemeen Directeur TCS Nederland, “TCS is al bijna 30 jaar actief als IT-dienstverlener voor toonaangevende Nederlandse bedrijven. We zijn erg blij om partner te worden van het Dutch Open, een van de meest innovatieve en duurzame golfevenementen van de Europese Tour. Wij geloven dat innovatie ontstaat wanneer verschillende ecosystemen samenkomen en het Dutch Open biedt daarvoor een mooi platform. We willen graag onze technische knowhow, onze internationale ervaring in het verrijken van sportevenementen en ons ecosysteem van partners inzetten om een ​​nog boeiender Dutch Open te creëren dat bedrijven uit alle gebieden helpt om nieuwe, zinvolle en duurzame partnerschappen op te bouwen.”

Daan Slooter over TCS

“Digitale techniek is ook in sport een niet meer weg te denken factor. Het is essentieel voor het stimuleren van innovatie en het creëren van een perfect georganiseerd topsporttoernooi en, misschien nog wel belangrijker, geweldige fan-ervaringen. In onze ambitie om een ​​van de meest duurzame en innovatieve sportevenementen op de Europese golfagenda te blijven, zijn we heel blij met TCS aan boord.”

Meer Nieuws

Ierse leider op Bernardus

Ierse leider op Bernardus

Geniet van van een exclusieve overnachting in het spelershotel!

Geniet van van een exclusieve overnachting in het spelershotel!

Veel birdies op zonnige Brabantse ochtend

Veel birdies op zonnige Brabantse ochtend