Ook dit jaar weer te beluisteren: Dutch Open Radio

  -  

Speciaal voor het Dutch Open 2021 is er een officiële radiozender: de Dutch Open radio, die in Cromvoirt en omgeving te beluisteren is via 106,1 MHz FM, wereldwijd via de livestream op dutchopen2021.nl en in de Dutch Open app.

Via de zender is het Dutch Open 2021 het hele toernooi integraal te volgen. Er wordt live verslag gedaan vanuit de baan, waarbij je kunt luisteren naar leaderbord updates, interviews en reportages. Iedere toernooidag is de Dutch Open radio van half 10 ’s ochtends tot na binnenkomst van de belangrijkste flights in de lucht. De Dutch Open radio is gratis te beluisteren!

Social media

Wil jij geen moment missen en altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom het Dutch Open 2021? Volg het toernooi dan via de verschillende socialmediakanalen. Op Instagram en Facebook zie je de mooiste momenten van de dag! Maak je zelf een gave foto? Deel dan jouw leukste foto’s en gebruik de hashtag #DutchOpen2021

Telefoon aan, geluid uit

De European Tour heeft onlangs nieuwe regels geïntroduceerd voor het gebruik van mobiele telefoons tijdens toernooien. Het gebruik
van social media, e-mail, en WhatsApp is overal toegestaan op het Dutch Open 2021. Ook mag je altijd en overal foto’s maken. Het maken van video’s is op toernooidagen alleen toegestaan buiten de baan in ‘non-competition areas’, zoals de driving range, het clubhuis en The Village. Houd er rekening mee dat in de baan alle telefoons op stil moeten staan en dat flitsen niet is toegestaan.

Meer Nieuws

Ierse leider op Bernardus

Ierse leider op Bernardus

Geniet van van een exclusieve overnachting in het spelershotel!

Geniet van van een exclusieve overnachting in het spelershotel!

Veel birdies op zonnige Brabantse ochtend

Veel birdies op zonnige Brabantse ochtend