Audi duurzame mobiliteitspartner Dutch Open

Audi is de duurzame mobiliteitspartner van het Dutch Open 2020. Bij de 101ste editie van het toernooi zet Audi e-tron-modellen in als courtesy car.

Bij het Dutch Open geeft Audi samen met Pon Business Mobility inhoud aan het begrip ‘duurzame mobiliteitspartner’. Dat begint met de courtesy cars, die Audi inzet voor de deelnemende golfprofessionals en voor leden van de organisatie. Naast Audi’s plug-in hybride-modellen zet het merk ook de 100 procent elektrisch aangedreven e-tron-modellen in. De Audi e-tron en e-tron Sportback worden geproduceerd in de CO2-neutrale fabriek in Brussel. In de hospitality unit op hole 17 kunnen bezoekers tijdens het Dutch Open kennismaken met de duurzame mobiliteitsoplossingen van Audi en Pon Business Mobility.

Hole-in-one

Audi stelt tijdens het Dutch Open een e-tron ter beschikking aan de eerste golfprofessional die tijdens het toernooi een hole-in-one slaat. De Audi e-tron is duurzaam, comfortabel én biedt volop ruimte voor de uitrusting van elke golfer.

Het meest duurzame sportevenement van Nederland

De komst van Audi als duurzame mobiliteitspartner bij het Dutch Open sluit perfect aan bij de ambities van de organisatie. Toernooidirecteur Daan Slooter: ‘Het Dutch Open is een van de meest duurzame sportevenementen van Nederland. Met Audi en Pon Business Mobility zijn we nu in staat om de meest duurzame vormen van mobiliteit te faciliteren en aan te bieden.

Ferry Enders, Managing Director van Audi Nederland: ‘Audi en de golfsport zijn al jaren onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo ondersteunen we de toonaangevende Nederlandse golfprofessionals Joost Luiten en Anne van Dam. Onze samenwerking met het Dutch Open markeert daarbij een nieuwe stap. Met de golfsport als stijlvol decor laten we aan de hand van concrete oplossingen, zoals de inzet van e-tron-modellen, zien dat we samen met Pon Business Mobility een voortrekkersrol hebben op het gebied van duurzame mobiliteitsoplossingen voor iedereen.’

Meer Nieuws

Ierse leider op Bernardus

Ierse leider op Bernardus

Geniet van van een exclusieve overnachting in het spelershotel!

Geniet van van een exclusieve overnachting in het spelershotel!

Veel birdies op zonnige Brabantse ochtend

Veel birdies op zonnige Brabantse ochtend